Mourinho hedder fornyelsen af de to store Manchester United | VideoGG

Posted: 10/17/2018 - 0 comment(s) [ Comment ]
Category: Other

 Næste sommer, Manchester United vil have mere end en spiller kontrakt udløbet. Derfor er Manchester Uniteds kontraktfornyelsesarbejde også i fuld gang. Ifølge rapporter har Billige Fodboldtrøjer Manchester United træner Mourinho fortalt klubben, Jeg håber, at de kan forny deres kontrakt med Mata og Herrera.

Rapporten sagde, at Mourinho ønskede at forlade to personer, På grund af deres rolle i skabsrummet, I det kaotiske skab, De tilhører mere fredelige spillere. De er meget populære inden for holdet og blandt fansne. Det vigtigste punkt er, at Mourinho mener Mata og Herrera, At kunne påvirke holdkammeraternes holdninger positivt.

Men det siges det Mourinho ønsker at forlade dem ikke kun på grund af deres karakter, Han mener snarere, at de to stadig vil spille en rolle i Manchester United. Mata er stadig en af de kreative spillere i Trøje Manchester United. Herrera’s mangfoldighed og hans evne til at udføre taktik bliver også værdsat af Mourinho. Derfor håber Mourinho, at Manchester United kan give dem nye kontrakter.

Translate text