Rehaveyisqua Rehaveyisqua's blog | VideoGG

Posted: 10/17/2018 - 0 comment(s) [ Comment ]
Category: Other

 Næste sommer, Manchester United vil have mere end en spiller kontrakt udløbet. Derfor er Manchester Uniteds kontraktfornyelsesarbejde også i fuld gang. Ifølge rapporter har Billige Fodboldtrøjer Manchester United træner Mourinho fortalt klubben, Jeg håber, at de kan forny deres kontrakt med Mata og Herrera.

Rapporten sagde, at Mourinho ønskede at forlade to personer, På grund af deres rolle i skabsrummet, I det kaotiske skab, De tilhører mere fredelige spillere. De er meget populære inden for holdet og blandt fansne. Det vigtigste punkt er, at Mourinho mener Mata og Herrera, At kunne påvirke holdkammeraternes holdninger positivt.

Men det siges det Mourinho ønsker at forlade dem ikke kun på grund af deres karakter, Han mener snarere, at de to stadig vil spille en rolle i Manchester United. Mata er stadig en af de kreative spillere i Trøje Manchester United. Herrera’s mangfoldighed og hans evne til at udføre taktik bliver også værdsat af Mourinho. Derfor håber Mourinho, at Manchester United kan give dem nye kontrakter.


Posted: 10/10/2018 - 0 comment(s) [ Comment ]
Category: Other

 Ifølge nyhederne, Billige Fodboldtrøjer Chelsea træneren Surry håber, at klubben vil kunne færdiggøre Azars fornyelse så hurtigt som muligt. Chelsea er også aktivt fremme relaterede forhandlinger. De ønsker at bruge en langsigtet kontrakt til at låse i fremtiden for Azar.

Ifølge den nuværende kontrakt, Azars kontrakt med Chelsea er stadig to år. Hvis du ikke får en fornyelse så hurtigt som muligt, Azar vil indgå i kontraktåret næste år. Real Madrid har altid været øje med ham. Denne sæson, under uddannelse af Surrey, Azar spillede de mest iøjnefaldende data ydeevne i de seneste år. Chelsea vendte også kraftigt tilbage til titelens rækker.

Chelsea håber at overtale Azar til at underskrive en langsigtet kontrakt med Stamford Bridge. Men udfordringerne overfor Trøje Chelsea øverste ledelse er også gode. Den potentielle udgravning af Real Madrid er den største trussel. Hvordan man holder Chelsea Azar jernholdet, Dette vil teste visdom af Chelsea’s top.


Posted: 9/19/2018 - 0 comment(s) [ Comment ]
Category: Other

 Liverpool lavede en god start i Champions League, Liverpool slog Paris 3-2 hjemme. Klopp er meget glad for dette. Efter kampen blev spillet analyseret. Han roste Sturridge og Fermino, Også rost Billige Fodboldtrøjer Liverpools forsvar.

Klopp sagde: “Sturridge har en god præstation, han er meget god. Midtbanetrioen har også udført meget godt. Vores kompaktitet er meget god. Jeg fortalte Sturridge før kampen, Vis din bedste tilstand igen, og han gjorde det. Jeg var bekymret for Fermino’s øjne, Men han fortalte mig om morgenen at hans øjne kunne åbnes. Han er i god form, så jeg lod ham spille. ”

“Liverpool har afvist Paris-angrebet i aften. For at være ærlig hidtil, Mange europæiske hold kan ikke gøre dette. Liverpool er meget forsvaret, Jeg kan ikke huske, hvor mange indlysende muligheder de har. Trøje Liverpool forsvar er godt, Men ingen kan forhindre dem i 95 minutter. ”


Posted: 8/28/2018 - 0 comment(s) [ Comment ]
Category: Other

 I de seneste kommentarer, Skiltet af Guardiola under ledelse af Barcelona er at styre bolden og passere bolden. Hver sæson er Barcelona holdet med det mest forbipasserende. Nu håber Billige Fodboldtrøjer Real Madrid-træner Lope Teji også på at opnå fuld succes med den samme fodbold. Real Madrid i de første par sæsons spil, Det er også sandt, at afhængigheden af besiddelse og passering har fået en fordel.

Nu under ledelse af Lopetji, Real Madrid stil har ændret sig markant. Hidtil har Real Madrid passeret 1505 gange. Rangeret først i La Liga, Barcelona bestået 1470 gange. Real Madrid går mere end Barcelona. Derudover rørte Real Madrid bolden 1880 gange. Også 85 gange mere end Barcelona.

Real Madrid mål i denne sæson er at genvinde sin titel i La Liga. Lopetji lavede også La Liga-titlen som hovedmål. Og så langt Trøje Real Madrid er på rette spor.


Posted: 8/22/2018 - 0 comment(s) [ Comment ]
Category: Other

 Ifølge nyhederne, Liverpool Billige Fodboldtrøjer spiller Milner er den mest betroede punktspiller i holdet. Han har altid opretholdt en fremragende straffesats.

Milner scorede 15 straffespark i Premier League. 13 gange scorede han boldaen. Blandt dem fik han 10 frie kast i Liverpool. 9 bøder.

Hertil kommer, Liverpool Milner er den første spiller i Premier League for at gøre en straff på 8 på hinanden følgende frie kast. Sidste sæson, Milner repræsenterede Trøje Liverpool i i alt 47 spil i forskellige arrangementer. Bidragede 1 mål og 11 assists.


Posted: 8/15/2018 - 0 comment(s) [ Comment ]
Category: Other

 Messi besluttede ikke at vende tilbage til det argentinske landshold i år. Hans Billige Fodboldtrøjer argentinske landsmand Tevez udtrykte sin forståelse og støtte til Messi. Og vil værdsætte muligheden for at genforene med Messi på retten.

"Det er en vidunderlig ting at lege med Messi. Uanset om det er hos ham eller som modstander, Jeg er glad. Jeg kan se ham spille tæt på mig på retten og gøre mig glad. "

Til nyhederne, at Barcelona Messi ikke kommer tilbage til landsholdet på kort sigt, Tevez sagde at han er jaloux på ham Jeg var ikke klar over Messi's indsats for Argentina: "Jeg forstår Trøje Barcelona Messi, når du giver alt, Men det er blevet kritiseret og kritiseret. Dette er negativt for både sig selv og holdet. Dette er et meget personligt anliggende, Har brug for at lade ham tage tid til at tænke over det. "


Posted: 8/8/2018 - 0 comment(s) [ Comment ]
Category: Other

 "Bell har spillet rollen som Real Madras offensiv leder!" Dette er den seneste titel i medierne, sagde avisen, Det tog kun 15 minutter, Billige Fodboldtrøjer Bell viste energien i hans venstre fod. Og i de sidste 5 år, og i de sidste 5 år, Bell er blevet plaget af skader, Det viser bare talentet fra sin superstar.

Kampen mod Rom er lige begyndt. Bell sendte en vidunderlig hjælp. Hjælp holdet åbner dåsen. På den tid var Bell til højre, At se Asencio iført et hændelsesrum, Han sendte et diagonalt pas fra venstre fod og udenfor. Asencio brød i straffesparksfeltet og konfronterede målmanden med en enkelt kniv. Skub score. Bells pas er næsten lig med et halvt mål.

Real Madrid er overbevist om, at Bell vil blive stjernen i Real Madras nye sæson. Bliv en ny franchise-spiller. I den nuværende Real Madrid har ingen det samme potentiale som Bell. Selvom Bells markedsklagen ikke er så god som Trøje Juventus Ronaldo, Men har stadig et meget højt ry. Efter Ronald kom til Juventus, Den mest populære af Real Madrid er Bell. Mens du bor på hotellet, Bells popularitet er også rangeret først i Real Madrid. Mange fans råbte navnet på Bell.


Posted: 7/18/2018 - 0 comment(s) [ Comment ]
Category: Other

 "Vi har ikke kun 11 spillere på banen, Der er også støtte fra 4,2 millioner Billige Fodboldtrøjer kroatiske mennesker bag dem. " Dette er den kroatiske midtbanespiller. Rakitic's ord er inderlig.

For denne gang ledes krigen, For lande med økonomiske kriser, World Cup runner-up resultater, Kan et land genforene?

I Zagreb, 2.200 km fra Moskva. Kroaterne er helt i en karneval. Selv om resultatet af at miste er beklageligt, Men folkene har allerede lavet denne historie i Kroatien, Tænk på som en helt i hele landet. For en Kroatien med en befolkning på kun 4,2 millioner mennesker, Muligheden for at vise dig selv på verdensplan er værdifuld. Men de gjorde det, Trøje Kroatien i tennis, vandpolo osv. Sport har fantastiske styrker. Nu er det fodboldens tur.


Posted: 7/11/2018 - 0 comment(s) [ Comment ]
Category: Other

 Manchester United træner Mourinho kommenterede Frankrikes 1-0 sejr over Belgien. Derudover er han stadig i det næste spil, Billige Fodboldtrøjer Englands semifinale mod Kroatien, Udgivet nogle af mine egne synspunkter.

Efter at have afsluttet finalerne, Frankrig står næst for vinderen mellem England og Kroatien. For spillet mellem England og Kroatien, Mourinho gav også sin mening.

Efter hans mening Der er flere unge spillere i England. Så de er mere energiske, I gruppestadiet, De to første spil i England var lette. I tredje runde mod Belgien roterede Trøje England også. Så i forhold til Kroatien, England svarer til at spille en mindre bold.


Posted: 7/4/2018 - 0 comment(s) [ Comment ]
Category: Other

 Verdensmesterskabet i Rusland i 2018 er virkelig øje. Den afrikanske fodboldhold har mistet alle fem hold og savnet de 16 bedste hold. Det populære tyske hold, der vandt mesterskabet, var den sidste i gruppestadiet. Den mest beklagelige ting for fansen er fodboldbanens arrogance. Billige Fodboldtrøjer Messi og Ronaldo kunne ikke mødes på scenen af verdensmesterskabet i Rusland.

Opstillingen af Brasilien i denne VM er meget stærk. Næsten alle fra de europæiske giganter. Den mere pragmatiske Neymar er meget stærk med andre spillere, Offensiv og defensiv, og i modsætning til andre sprængningshold, Det brasilianske hold trådte ind i VM 16 med de første 2 sejre og 1 træk af E-holdet. Et sådant stabilt og spændt brasiliansk hold kan beskrives som favorit til denne verdensmesterskab.

Ud over det fem-stjernede brasilianske hold, Det franske hold, der eliminerede det argentinske hold er også meget mester. Den samlede værdi af de franske holdets spillere overstiger 1 mia. Euro. Hovedtræner Deschamps er en erfaren gammel træner. Der er top stjerner som Gleizman, Mbape, Giroud, Dembele og Bogba. De mest iøjnefaldende stjerner i det Trøje Frankrig hold, Utvivlsomt den 19-årige geni fodboldkongen Mbape, I konfrontationen med det argentinske hold scorede han to mål for at bryde Argentina's herlighed. Feltet ændrer sig hurtigt. Jeg håber, at både Brasilien og Frankrig kan bringe spændende kampe. Der er ingen fortrydelse i denne verdensmesterskab.


Posted: 6/27/2018 - 0 comment(s) [ Comment ]
Category: Other

 Med slutningen af alle A til D kampene, Folk taler om modstandere i knockout spillet. Studere dit eget abacus Den Billige Fodboldtrøjer brasilianske forsvarsminister Miranda sagde i et interview: "Vi tænker ikke på at vælge modstandere i knockout-kampen"

Ifølge rapporter, Miranda: "Vi vil ikke overveje valget om at fjerne modstandere. Vi vil ikke støde på en bestemt modstander. Og bevidst at skabe spilresultaterne, Vores mål er gruppe først. "

"Vi er det brasilianske hold, Vores mål har altid været at vinde. Dette er en konstant ændring. Serbien er et meget dygtig team ved hjælp af taktik. Og de har stærke fysiske kvaliteter. For at tilpasse sig Serbiens spilleform, Trøje Brasilien har gennemført intens uddannelse. Sørg for, at Brasilien kan være fuldt forberedt til dem. "


Posted: 6/13/2018 - 0 comment(s) [ Comment ]
Category: Other

 Spanske medier påpegede det Lopetji besluttede at skifte til Real Madrid Billige Fodboldtrøjer i starten af VM. Dette svækkede sin position som leder af det spanske landslag. Samtidig lavede det også landsholdet, som oprindeligt havde tegn på adskillelse, endnu mere ustabil.

Real Madrid annoncerede pludselig, at Lope Teji vil tjene som holdets træner. Det forårsagede et stort chok. Den spanske radiostation afslørede det Efter nyheden af nyhederne, den spanske fodboldforening formand Rubiyares Selv overveje den øjeblikkelige afskedigelse af Lope Teji. Og spanske medier pegede også på det Real Madrid annoncerede pludselig, at Lope Teji har tjent som holdets træner. Det spanske landshold eksploderede. Under Lope Teji, Det spanske landslag viste tegn på genopretning. Men han besluttede nu at annullere kontrakten med landsholdet.

I tilfælde af den kommende VM, Den spanske fodboldforbund anser Lopetji's træk som svig. De er bekymrede over, at det spanske landshold også vil blive påvirket. Manu Carreno afslørede: "Hvis du siger, at Real Madrid ikke er autentisk, Naropetti er endnu værre. Hans beslutning udløste den Trøje Spanien landsholdets træningsbase. "


Posted: 6/6/2018 - 0 comment(s) [ Comment ]
Category: Other

 Ifølge rapporter, Tysk Billige Fodboldtrøjer forsvareren Boateng og midtbanespiller Cross, Alle er blevet rehabiliteret.

Boateng var i slutningen af april i år. Sår lårmusklerne mod Real Madrid Sæsonbetinget refusion. Imidlertid ser det ud til, at den tyske midtforsvarers genoprettelsesstatus ser meget godt ud. I træningen denne tirsdag morgen, Boateng afsluttede alle de fælles øvelser for første gang. Hertil kommer, at den sårede tyske midtbanespiller Kroos, Deltog også i den fælles uddannelse.

dog Tysk kerne midtbanespiller Ozil, Stadig gør individuel træning. Siden slutningen af sæsonen, Trøje Tyskland Ozil lider stadig af rygskader.


Posted: 5/30/2018 - 0 comment(s) [ Comment ]
Category: Other

 Efter hat-trick blev spillet for at hjælpe Argentina besejre Haiti, Billige Fodboldtrøjer Messi modtog et interview. Han formidlede sin tro på fansen i Argentina. Han vil kæmpe alt i verdensmesterskabet.

Messi sagde efter spillet: "VM er vores drøm. Er drømmen til hele landsholdet, Vi vil gøre alt for verdensmesterskabet. " Efter at have scoret 3 mål, Messi er optimistisk. "Jeg er meget taknemmelig for fansen. Jeg kan altid føle alles kærlighed. Vores ideer er de samme: Hjælp Argentina holdet få et vigtigt trofæ. "

Messi sagde i et tidligere interview det Trøje Argentina er ikke den stærkeste. Hele holdet gik op og ned med en sørgelig holdning. Og efter spillet sagde han også: "Argentina er ikke favorit til at vinde. Men vi vil investere i med stor lidenskab! Argentina mener, at det kan udvikle sig, Vi har stadig tid til at opbygge holdet. "


Posted: 5/23/2018 - 0 comment(s) [ Comment ]
Category: Other

 Manet scorede 19 mål i denne sæson, Hjælp Liverpool videre til Billige Fodboldtrøjer Champions League finalen. Han sagde: "Jeg tror flere mål vil komme. Selvfølgelig er jeg meget glad Som en fremadrettet, Du vil scorer for at hjælpe holdet i hvert spil."

"Nu har vi et vigtigere spil at sparke, Hvorfor ikke gå alt ud, For holdet at score og vinde trofæet? Som jeg altid har understreget, Jeg nyder altid at lege med disse flotte spillere. De gør alt lettere Jeg er en heldig person. Men vi snakker altid om Trident, Glem ikke, at bolden kom fra baglinjen. "

"Måske er mange mennesker overrasket over, at Champions League-finalen vil blive fremmet. Men Liverpool tror altid på sig selv. Selvfølgelig er dette ikke et let spil. Fordi de har erfaring og styrke. Trøje Liverpool respekterer Real Madrid, Men vi har spillere der kan slå ethvert hold i verden. Liverpool vil gøre deres bedste i finalen. Giv dem de fleste spørgsmål og vind spillet. "


Posted: 5/9/2018 - 0 comment(s) [ Comment ]
Category: Other

 Lokal tid på onsdag, Finalen i den italienske Cup vil være mellem Juventus og Milano. Billige Fodboldtrøjer Juventus midtbanespiller Pjanic sagde før kampen, Begge sider af spillet har lige chancer for at vinde mesterskabet.

Hvis du kan slå AC Milan, Juventus håber at vinde Serie A og Italian Cup mesterskaberne for fjerde år i træk. Pianic fortalte Italiens nationale tv-station, " Det er meget vigtigt for os at vinde den italienske Cup. Hvis vi kan gøre det, vil vi oprette en ny rekord, Men Juventus ønsker at lave optegnelser. "

" AC Milan er ikke et godt hold. Trøje AC Milan klarede sig godt, og Gattuso gjorde det muligt for holdet at finde en balance. Man kan sige, at chancen for de to sider at vinde er 50 til 50. Alt afhænger af, om vi kan gøre noget ekstra, For at sikre, at sejrenes balance har tendens til os. AC Milan er opsat på prøvesmagning igen. Og vi ønsker at bringe mesterskabet i den italienske Cup tilbage til Turin igen. Jeg forventer, at dette skal være en fin finale. Vi ønsker at vinde alle mulige mesterskaber. Vi er allerede ude af Champions League. Udsigten til at vinde ligaen er fremragende. Den italienske Cup er en anden mester vi kan kæmpe for. "


Posted: 5/3/2018 - 0 comment(s) [ Comment ]
Category: Other

 Anden runde af EU-finalen semi-finale kamp starter. Arsenal afsted scenen med Atletico Madrid. På grund af den manglende håb i ligaen, UEFA Champions League er den eneste chance for, at Billige Fodboldtrøjer Arsenal kvalificerer sig til Champions League. Før kampen blev Wenger interviewet. Det er også vigtigt at understrege, at at få Champions League-kvalifikationen er meget vigtig for holdet. Jeg håber også, at Arsenal vil stå for denne sidste post.

Wenger sagde: " Jeg håber at gøre mit arbejde godt. Jeg mener, at hvis en person er i sin stilling, Du skal gøre dit bedste. Dedikeret al loyalitet og energi. Jeg vil gerne fokusere på Arsenals arbejde, Indtil den sidste dag. Da mit arbejde i Arsenal sluttede, Jeg vil tænke på, hvor jeg vil gå næste gang. Men nu vil jeg bare afslutte min kærlighedshistorie med Arsenal. "

Arsenal og Atletico tog en 1-1 draw i første runde, Atletico scorede mål væk. Det betyder, at Arsenal skal være mere aktiv i udeholdet. Wenger sagde: " Vores behov er meget klare. Trøje Arsenal ved, at vi skal score. Vi skal forblive positive. Det eneste, som Arsenal ikke ved, er, om Atletico vil gøre det samme. Eller de bruger den modsatte måde, Vær mere forsigtig og ramt vores kontrast, Dette er også hvad Arsenal skal håndtere i spillet. "


Posted: 4/25/2018 - 0 comment(s) [ Comment ]
Category: Other

 Opgaven til Barcelona i sæsonen kan siges at være ved at blive afsluttet. Efter at have vundet King's Cup sidste weekend, De behøver kun 1 point for at sætte La Liga-mesterne i posen. I dette tilfælde Billige Fodboldtrøjer Barcelona Messi vil være i det næste spil, Vil du hvile tidligt for at forberede sig på VM?

Denne sæson er en anden træt sæson for Messi. Han ledede Barcelona i en ubesejret rekord i La Liga. Kan vinde den dobbelte krone Messi kan siges at være den første helt på banen. Hvis intet uventet sker, I denne uge kan Barcelona vinde La Liga mesterskabet. Deres sæson vil blive afsluttet. Alligevel, Messi kan stadig ikke have for meget hviletid.

For Valverde, Den næste sværeste opgave er at arrangere udseendet af Trøje Barcelona Messi. VM i sommer er af stor betydning for Messi. Han skal være fysisk klar til VM. Men i konkurrencen om europæiske Golden Boots denne sæson, Bass Messi har endnu ikke udnyttet. Han scorede faktisk 2 færre mål end Salar i ligaen. Scorede 29 mål og rangeret andet i overensstemmelse med Immobile. I denne situation Valverde skal planlægge godt. Det var at score mål for Barcelona Messi. Eller lad ham hvile mere? Dette afhænger også af Basa Messias ønsker.


Posted: 4/16/2018 - 0 comment(s) [ Comment ]
Category: Other

 Efter Juventus blev elimineret af Billige Fodboldtrøjer Real Madrid i Champions League, Forårsaget stor kontrovers. I denne henseende sagde Real Madrid-spiller Vasquez. Siden Real Madrid avancerede til UEFA Champions League semifinalen i otte år i træk, Dette udløste nogle folks gener.

Vazquez sagde: " Vi har oplevet vores fremskridt til Champions League semifinalen i otte år i træk. Dette gør ondt til nogle mennesker. Dette udløste nogle folks gener. Vi må vænne os til det. Mange mennesker gloat over os. "

Om straffesparket lavede han, Real Madrid Vazquez sagde: " Dette er en straf, det er meget indlysende. Folk handler om, hvad der er sket, Giv for meget opmærksomhed. Denne straf blev diskuteret i Spanien meget mere end i Italien. " Om Trøje Real Madrid vs Bayern i Champions League semifinalen, Vazquez sagde: " De er et af de bedste hold i Europa. Dette vil være et fantastisk spil. Khames er også der, Han er min ven, og jeg håber, at han ikke vil gå videre til finalen. "


Posted: 3/28/2018 - 0 comment(s) [ Comment ]
Category: Other

 Chelsea hedder Zola, sagde i et interview for nylig. Jeg håber Conti vil forblive i Billige Fodboldtrøjer Chelsea. Men han mener, at Chelsea og Conte skal løse de nuværende problemer.

På spørgsmålet om Conti troede at han ville forlade Chelsea om sommeren, Zola svarede: " Jeg håber virkelig ikke, Fordi jeg tror, han er en formue af Chelsea. Der er ingen tvivl om at Han er en god træner Han er virkelig en af de bedste trænere. "

" Der er i øjeblikket nogle problemer i øjeblikket. Hvis Trøje Chelsea og hovedtræneren ønsker at fortsætte samarbejdet, Jeg synes også, det er til gavn for Chelsea. Så skal de løse problemet. Fordi konkurrencen uden for Chelsea er for hård. Ingen anden liga i verden har set disse hold bliver meget bedre hvert år. Konkurrence inden for og uden for stadion er for intens. "


« Last Page  |  viewing results 1-20 of 28  |  Next Page »